ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ YOUTUBERS

2
Share

ΠΝΥΚΑ-21 Ομάδα πολιτικού προβληματισμού

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ YOUTUBERS

19/4/2022

Προς τους:

 • Γαλανάκη Ελένη- Μαρία (Μπάχαλο)
 • Δραγάτη Δημήτρη (Ελεύθερη Πέννα)
 • Καφέ Κοσμά
 • Κόκκαλη Θάνο
 • Κυριακάκη Νίκο
 • Μάριο – Αγωγή
 • Μαυρογένη Εύη (ΕΡΤ-ΟΠΕΝ)
 • Μπαντίδη Βασίλη
 • Πάσχο Λάμπρο
 • Πετράκο Γρηγόρη
 • Σώντερς Τζέημς
 • Χατζηιερεμία Τέρρυ
 • «Έλληνες Δημοσιογράφοι»

Φίλες και φίλοι Youtubers,

Αρχικά, επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την ενημέρωση που προσφέρετε στον Ελληνικό λαό, έξω από τα πλαίσια της καθεστωτικής προπαγάνδας που διαστρεβλώνει την Αλήθεια.

 

Θέλουμε, όμως, να παρατηρήσουμε πως, από τον συνολικό χρόνο όλων μαζί των εκπομπών σας,  απουσιάζει (ή έχει πολύ ισχνή παρουσία)   το «Δια ταύτα».

Δικαιολογημένα, διότι δεν είναι δική σας δουλειά να προτείνετε κάποιο «Δια ταύτα».

Όμως, χωρίς “Δια ταύτα”, ο κύκλος ενός προβλήματος μένει ανοικτός ή, με άλλα λόγια, η ενασχόληση με την παρουσίαση και περιγραφή, μόνο του προβλήματος, χωρίς πρόταση λύσης του, καταλήγει να είναι “μια τρύπα στο νερό”.

 

Κατά την άποψη μας, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό στην προσπάθεια που κάνετε για την ενημέρωση και αφύπνιση  της κοινωνίας, να υπάρξει και να προβληθεί με έμφαση, ο τρόπος, μία πρόταση λύσης,  με την οποία ο λαός θα μπορέσει να ανατρέψει την καταστροφική πορεία που ακολουθεί, οδηγούμενος και ωθούμενος από τους δυνάστες του, όπως, πολύ  σωστά και γλαφυρά, περιγράφετε με τις εκπομπές σας.

 

Μία τέτοια πρόταση, είναι  αυτή  της ΠΝΥΚΑ-21, με την οποία καλεί τον λαό,  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,  πέρα και έξω από κάθε κομματική περιχαράκωση.

Μέσα από ένα «Δημοψήφισμα» άτυπο, αλλά απολύτως νόμιμο και πολιτικά εξίσου ισχυρό με ένα κανονικό, με το οποίο επιχειρείται η μεγάλη (και απαραίτητη για την ανατροπή της καταστροφικής πορείας μας) ΕΝΩΣΗ όλων των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων.

Κάτι, που δεν μπορεί να το κάνει κανένα κόμμα ή συσπείρωση κάποιων κομμάτων του χώρου αυτού.

Το ότι πίσω από αυτή την υπερκομματική πρόταση εθνικής συσπείρωσης, δεν υπάρχει κάποιο κόμμα ή πρόσωπο που να διεκδικεί οποιοδήποτε πολιτικό όφελος, σας λύνει τα χέρια να την υποστηρίξετε, χωρίς κανένας να μπορεί να σας καταλογίσει κανενός είδους υστεροβουλία.

 

Για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, πέρα από τον Τζέημς Σώντερς  που έχει αφιερώσει ολόκληρες εκπομπές του στο «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ»,  τόσο ο Τέρρυ Χατζηιερεμίας, όσο και ο Νίκος Κυριακάκης και η Ελένη-Μαρία Γαλανάκη,  έχουν κάνει από μία εκπομπή παρουσίασης της ΠΝΥΚΑ-21 και, μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, έχουν αναφερθεί, έστω και  εμμέσως σε κάποιες εκπομπές τους, για το «Δημοψήφισμα» αυτό.

Αλλά, πιστεύουμε πως  αξίζει από όλους σας, πολύ περισσότερη προβολή, στη μόνη πραγματικά ενωτική πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και (θεωρητικά τουλάχιστον) μπορεί να ανατρέψει το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, που είναι η συνέχιση της διακυβέρνησης της Χώρας από το ίδιο καταστροφικό πολιτικό κατεστημένο, με δικομματική ή τρικομματική συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή των τριών μεγίστων καταστροφέων του Ελληνικού έθνους, κράτους, κοινωνίας.

 

Κλείνοντας το σημείωμα μας αυτό, βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρον, ένα εγχείρημα που στοχεύει στο να νικήσει το απεχθές καθεστώς της Νέας Τάξης και να αποτελέσει και υπόδειγμα μίμησης στον διεθνή χώρο, να έχει πυροδοτηθεί από εσάς, κάποιους  λίγους αντισυστημικούς “διαμορφωτές γνώμης” του διαδικτύου,

 

Είναι ευκαιρία, με τη συσπείρωση όλων σας στην υποστήριξη του λαού, αυτός να κατορθώσει  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,  πέρα και έξω από κάθε κομματική περιχαράκωση, μέσα από αυτό το  ενωτικό εγχείρημα  του «Δημοψηφίσματος» αυτού.

 

Είναι ευκαιρία,  με τη συσπείρωση όλων σας στην υποστήριξη  αυτού του «Δημοψηφίσματος», να στήσουμε, όλοι μαζί, την απαιτούμενη ΑΝΤΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ώστε να αποψιλώσουμε από τα ψέματα της, την καθεστωτική προπαγάνδα, που κρατά τον λαό δεμένο στις απάτες του καθεστώτος.

 

Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε,  ποιοι πραγματικά θα συμβάλλουν με πράξεις (και όχι με λόγια) στην ένωση ΟΛΩΝ των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, που είναι ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να ανατραπεί η καταστροφική πορεία της πατρίδας μας.

 

Με εκτίμηση

Για το Συντονιστικό της ΠΝΥΚΑ-21

Όθων Ιακωβίδης

Related Posts
2 Comments
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο