Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0
Share
΄Οθων Ιακωβίδης (14/Χ/2021)
Η Ελληνική κοινωνία έχει ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ από διακυβέρνηση που θα διακατέχεται από πατριωτικό και δημοκρατικό ήθος και όχι από εθνομηδενιστικές δοξασίες και μοναρχικές πρακτικές, όπως η σημερινή κατάσταση, που έχει εδραιωθεί εδώ και δεκαετίες.
Κι αυτό, διότι όλοι διαπιστώνουμε πως το καθεστώς, αφού έχει καταστήσει το πολίτευμα “Εκλόγιμη Μοναρχία”, έχει κατορθώσει να πτωχεύσει την πιο προικισμένη Χώρα του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα, αποδομεί συστηματικά τον πατριωτισμό των Ελλήνων και προσφέρει την Ελληνική επικράτεια στη Νέα Τάξη και στο reset (επανεκκίνηση) που αυτή θέλει να εφαρμόσει.
Πρόσφατα, το εθνομηδενιστικό αυτό καθεστώς, σε απόλυτη ταύτιση με τη διεθνώς επελαύνουσα Νέα Τάξη και με την πρόφαση της πανδημίας, έχει προσφέρει τη Χώρα μας ως πεδίο δοκιμών ενός ιατρικού σκευάσματος που oi ίδιες oι εταιρείες παραγωγής του δηλώνoυν ότι το προϊόν τους βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμής, η οποία δεν μπορεί να κλείσει πριν περάσουν 3-4 χρόνια, ώστε να διαπιστωθεί όλο το εύρος των παρενεργειών του.
Στο βωμό αυτών των δοκιμών αγνώστου επικινδυνότητας, το καθεστώς έχει καταστήσει το σκεύασμα υποχρεωτικό για κάθε πολίτη, καταστρατηγώντας σωρεία νόμων, Ελληνικών και διεθνών, που κατοχυρώνουν την αυτοδιάθεση του σώματος κάθε ανθρώπου. Προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να εκπαιδεύσει τον Ελληνικό λαό στην άνευ αντιρρήσεων υποταγή του στα κελεύσματα του εκάστοτε “εκλόγιμου Μονάρχη” ή αλλιώς “Βεζύρη” (των καρτούν του Ιζνογκούντ), όπως έχει καταστεί ο εκάστοτε Έλληνας πρωθυπουργός.
Ταυτόχρονα, το καθεστώς αυτής της Μοναρχίας, ξοδεύει μεγάλα ποσά για τη (διαστρεβλωτική) διαφήμιση αυτού του σκευάσματος, αντί να τα δαπανήσει για την ανάταξη του Ιατρικού Συστήματος της Χώρας, που πάσχει βαρέως.
Παράλληλα, καταπατάται βάναυσα, από το ίδιο αυτό καθεστώς, η επιστημονική δεοντολογία για την άσκηση κριτικής επί των επιστημονικών απόψεων γύρω από την ασθένεια της “πανδημίας” και την αντιμετώπιση της, τόσο από ιατρικής άποψης, όσο και για τα πολιτικά μέτρα αντιμετώπισής της (lock down, κλπ) που έχουν εκτινάξει το Δημόσιο Χρέος σε διπλάσια μεγέθη από εκείνα που το ίδιο αυτό καθεστώς δέχθηκε ως ικανά για την πλήρη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της Χώρας στους “πιστωτές” της, πριν 11 χρόνια.
Ταυτοχρόνως, αποσιωπάται (από τα ΜΜΕ) και δεν απαντάται (από την αρμόδια Ιατρική Επιτροπή) το καίριο ερώτημα: – Πού οφείλεται η ραγδαία αύξηση θανάτων (πέραν των θανάτων από κορωνοϊό) που αποτυπώνεται στα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής υπηρεσίας, που σημειώνονται μετά την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού;
Εν τω μεταξύ, το εθνομηδενιστικό αυτό καθεστώς, τα τελευταία χρόνια, έχει προσφέρει τη Χώρα μας ως πεδίο δοκιμών για την επίτευξη μίας δήθεν πολυπολιτισμικότητας, που στην πραγματικότητα είναι στυγνός αφελληνισμός και βίαιο μπαστάρδεμα της Ελληνικής κοινωνίας, διά ενός υβριδικού εποικισμού από αλλοεθνείς με εντελώς ξένα, προς τα Ελληνικά, πολιτιστικά πρότυπα που καθιστούν την πολυπολιτισμικότητα, προγεφύρωμα για τη δημιουργία “γκέτο”, δηλαδή μικρών κρατιδίων μέσα στο κράτος μας, εχθρικών προς την Ελληνική κοινωνία, λόγω της διαφορετικής πολιτισμικής και θρησκευτικής καταγωγής των εποίκων.
Όταν, έστω στο απώτερο μέλλον, ελλοχεύει ένας μεγάλος “πόλεμος θρησκειών”, μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλαμισμού, δεν μπορεί η Χώρα μας να επιτρέπει τη δημιουργία θυλάκων του Ισλαμισμού που, με την υπεργεννητικότητα που έχουν, σε λίγα χρόνια οι έποικοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού της Χώρας, με ό,τι τεράστιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την ύπαρξη Ελληνισμού.
Διαπιστώνεται, λοιπόν, πως το μίγμα : Πτώχευση και Αφελληνισμός της κοινωνίας με ταυτόχρονη υποτέλεια της στον εκάστοτε (εκλεγόμενο από εμάς) Μονάρχη (που είναι τοποτηρητής της παγκοσμιοποίησης της εθνομηδενιστικής Νέας Τάξης) αποτελεί την πάγια πολιτική που εφαρμόζεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ιδίως μετά την προτεκτορατοποίηση της με τα Μνημόνια.
Αν συνεχίσει λίγο ακόμη αυτή η κατάσταση, η Ελλάδα “τετέλεσται”! Το φωνάζουν όλοι οι σημαντικοί διανοούμενοι που δεν εκμισθώνουν (διαφοροτρόπως) το πνεύμα τους στο καθεστώς.
Θα το επιτρέψουμε;
ΟΧΙ!
Πως μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση;
Μπορεί κάποιο κόμμα να την ανατρέψει, παίρνοντας την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού; και ποιο;
• Μήπως η ΝΔ;
Αυτή είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, αφού αυτή είναι ένας από τους βασικούς εγκληματίες που διαπράττουν το έγκλημα του εθνομηδενισμού.
• Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτός είναι αδύνατον να την ανατρέψει, αφού είναι ένας από τους βασικούς εγκληματίες που διαπράττουν το έγκλημα του εθνομηδενισμού..
• Μήπως το ΚΙΝΑΛ/Πα.Σο.Κ;
Αυτό είναι αδύνατον να την ανατρέψει, αφού είναι ένας από τους βασικούς εγκληματίες που έχουν διαπράξει το έγκλημα της εθνικής προδοσίας και εξ αιτίας αυτού, πνέει τα λοίσθια.
Σημείωση: Τα τρία αυτά κόμματα: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ/Πα.Σο.Κ, είναι υπόλογα για το πραξικόπημα που έστησαν εναντίον της Δημοκρατίας, την 6η Ιουλίου 2015, όταν το ηρωικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, το μετέτρεψαν στο ντροπιαστικό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, υπό την προεδρία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου που επαίρεται για το πραξικόπημα αυτό, με το οποίο παρουσιάζουν ως εθνοσωτήρια την κατάργηση του θεμέλιου της Δημοκρατίας.
• Μήπως το ΚΚΕ;
Αυτό, είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση καθώς, πέραν της ιδεολογικής του προσκόλλησης στο πτώμα του εφαρμοσμένου κομμουνισμού, με την παρουσία του στη Βουλή και την πρακτική του, αποτελεί “αδρανές υλικό” των θεμελίων του κατεστημένου. Απλώς, με την παρουσία του και προκειμένου να μισθοδοτείται, στηρίζει το οικοδόμημα, εντός του οποίου λαμβάνει χώρα το διαρκές έγκλημα κατά της Δημοκρατίας και κατά της πατρίδας.
• Μήπως η “ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΎΣΗ “ του Βελόπουλου;
Αυτή είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, διότι είναι αδύνατον ο λαός να χρίσει “Βεζύρη” στη θέση του Βεζύρη, έναν πολιτικό που προέρχεται από τα βαθιά σπλάχνα του κατεστημένου (που ο ίδιος έχει υπογράψει Μνημόνια) και πουλούσε “ιδιόγραφα του Ιησού Χριστού”, ό,τι και να λέει, μετά… (τα λόγια είναι αέρας, οι πράξεις μετρούν)
• Μήπως το “ΜΕΡΑ 25”;
Αυτό είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, διότι είναι αδύνατον, ένα κόμμα που διακηρύσσει ότι είναι “αριστερό”, να μπορέσει να πάρει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, μετά την αποκάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ταμπέλλα “Αριστερά” κρύβει μονάχα φούμαρα και δεξιές πρακτικές.
Αλλά, ας πιάσουμε και τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα:
• Μήπως οι “ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ” του Γιώργου Τράγκα;
Το κόμμα αυτό, είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, διότι είναι αδύνατον, ο λαός να χρίσει “Βεζύρη” στη θέση του Βεζύρη, έναν δημοσιογράφο (καταξιωμένο, αλλά και φορτωμένο με πολλά από τα κακά του επαγγέλματος) που έκανε κόμμα διότι ο Βεζύρης (κακώς- κάκιστα) τον κυνηγά.
• Μήπως οι “΄ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ” του Κασιδιάρη;
Το κόμμα αυτό, παραφυάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, διότι είναι αδύνατον, ο Ελληνικός λαός που έχει βασανισθεί και σφαχτεί ανηλεώς από τον Φασιστικό Ναζισμό, να χρίσει “Βεζύρη” στη θέση του Βεζύρη, έναν δεδηλωμένο ομοϊδεάτη των σφαγέων του, Ναζιστή (“Ναζί” είναι η Γερμανική εκφορά του “Εθνικιστής”, όπως ο Κασιδιάρης δηλώνει υπερηφάνως ότι είναι) με ακραία φασιστική συμπεριφορά που άναγεται ευθέως στα δολοφονικά SS του Χίτλερ, με τον αγκυλωτό σταυρό (το έμβλημα του Φασιστικού Ναζισμού) κεντημένο στο μπράτσο του.
• Μήπως οι “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ” του Φαίδωνα Βόβολη;
Το κόμμα αυτό, είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, διότι είναι αδύνατον, ο λαός να χρίσει “Βεζύρη” στη θέση του Βεζύρη, έναν (διακεκριμένο) γιατρό, επειδή πήρε την πρωτοβουλία να πρωτοστατήσει στις διαμαρτυρίες του λαού που δεν συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Δεν αρκεί αυτό, για να πάρει, κάποιος, με το κόμμα του, την πλειοψηφία του λαού σε ενδεχόμενες εκλογές. Εξ άλλου, ο ίδιος στοχεύει (και το δηλώνει) στη υπερπήδηση του 3% που επιτρέπει είσοδο στη Βουλή, αλλά σε ρόλο κομπάρσου.
• Μήπως η σύμπραξη των κομμάτων του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Θάνου Τζήμερου;
Αυτή, είναι αδύνατον να ανατρέψει την άρρωστη κατάσταση, διότι στοχεύει (και το δηλώνει) στη υπερπήδηση του 3% που, απλώς, επιτρέπει είσοδο στη Βουλή, αλλά σε ρόλο κομπάρσου.
• Τον ίδιο στόχο (υπερπήδηση του 3% που επιτρέπει είσοδο στη Βουλή, σε ρόλο κομπάρσου) στοχεύουν και όλα τα άλλα κόμματα που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική πραγματικότητα και κομματιάζουν το σύνολο του δημοκρατικού /πατριωτικού χώρου.
• Τον ίδιο στόχο θα έχει και το κάθε νέο κόμμα που θα εμφανισθεί στο μέλλον. Ρόλλο κομπάρσου, ανίκανου να αλλάξει το χιλιοπαιγμένο σενάριο…
• Ούτε η ένωση κάποιων εξ αυτών των κομμάτων μπορεί να συσπειρώσει τον λαό σε ένα μεγάλο, νικηφόρο πλειοψηφικό πολιτικό ρεύμα των δυνάμεων του Δημοκρατικού πατριωτισμού. ΄Οποια ένωση συζητείται, στόχο έχει την υπέρβαση του 3% για την είσοδο της στη Βουλή.
Το ίδιο ισχύει και για τα νέα πρόσωπα που ξεπήδησαν τελευταίως από την εναντίωση τους στις αφόρητες πιέσεις του καθεστώτος.
Τον λαό, όμως, δεν τον νοιάζει ποιος θα μπει στη Βουλή. Τον νοιάζει να ανατραπεί το σάπιο καθεστώς.
Τα κόμματα, κομματιάζουν τη συσπείρωση, που είναι η ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΗ ΔΥΝΑΜΗ να ανατρέψει το καθεστώς αυτό..
Οπότε : Που πάμε; Δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά!
• Η συσπείρωση, για να επιτευχθεί, πρέπει κάτι να βγάλει τον λαό από το καθεστώς του “διαίρει και βασίλευε” που δημιουργείται από την ύπαρξη των κομμάτων.
Σε αυτή την κατάσταση και με αυτή την σκέψη, έρχεται η ριζοσπαστική πρόταση της ΠΝΥΚΑ-21, που αλλάζει το τοπίο : ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, ΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
Πως μπορεί να γίνει αυτό;
• Αυτό μπορεί να γίνει, με τη συσπείρωση ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας, εμφορούμενο από δημοκρατικά και πατριωτικά αισθήματα, με όγκο ικανό να αναδείξει κυβέρνηση
• Η ζητούμενη αυτή συσπείρωση για τη σωτηρία από την καταστροφή, μπορεί να γίνει, ΜΟΝΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ, αφού το κάθε κόμμα, κομματιάζει το σύνολο του λαϊκού σώματος, αντί να το συσπειρώνει.
• Πως, λοιπόν, θα γίνει η ποθούμενη λαϊκή συσπείρωση;
• Ο μόνος τρόποςπου μπορεί να επιτευχθεί αυτή η συσπείρωση, είναι με τη δημιουργία ενός “Δημοψηφίσματος” (άτυπου, αλλά νόμιμου και πολιτικά εξ ίσου ισχυρού με ένα κανονικό), το οποίο οργανώνει ο ίδιος ο λαός, ώστε να μπορέσει :
1. να πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις του για κάθε ένα από τα μεγάλα θέματα που τον βασανίζουν,
2. να εκλέξει και να καλέσει τα πρόσωπα που αυτός θέλει για τον σχηματισμό μίας “Κυβέρνησης Εθνικής Εμπιστοσύνης” και
3. με τον όγκο του, να πάρει την κυβερνητική εξουσία για να εκτελέσει τις αποφάσεις που πήρε.
(Σημειώνεται πως το “Δημοψήφισμα” αυτό, δεν θα διενεργηθεί, αν προηγουμένως δεν δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 2 εκ. πολίτες. Αριθμός που αναδεικνύει και στηρίζει κυβέρνηση).
• Οπότε, αν το “Δημοψήφισμα” διενεργηθεί, θα έχει δημιουργηθεί το νέο πολιτικό ρεύμα, το ικανό να αναδείξει κυβέρνηση.
• Τότε, ο ίδιος λαός, το νέο αυτό ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, θα αποφασίσει αν θέλει ή όχι, να πάρει τη διακυβέρνηση της Χώρας μέσα από τις υπάρχουσες Συνταγματικές διατάξεις, ώστε να εκτελέσει τις αποφάσεις που πήρε με το “Δημοψήφισμα”.
• Σημειώνεται πως, ο “τόπος της συσπείρωσης” του λαού, το “Δημοψήφισμα”, βρίσκεται στο απυρόβλητο του καθεστώτος. Εκεί, το καθεστώς, δεν μπορεί ούτε να χτυπήσει τον λαό, ούτε να του ρίξει αέρια, ούτε να τον τρομοκρατήσει για να τον διαλύσει.
Το μόνο που μένει είναι, όλοι όσοι αγαπάμε την ευρισκόμενη σε μεγάλο κίνδυνο Πατρίδα μας και πιστεύουμε στη Δημοκρατία, το πολίτευμα που εγγυάται την Ελευθερία του πολίτη, να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά.
Και η δουλειά μας είναι μία:
Να ενημερώσουμε γνωστούς και αγνώστους για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.
Related Posts
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο